Головна сторінка



подписка на новости

У якій послідовності є для вас визначальними три фактора (Т., С., К.) при виборі участі у змаганнях:
Т. - Думка тренера
С. - Незалежна представницька суддівська панель
К. - Кількість та представництво учасників
Т., С., К.
Т., К., С.
С., Т., К.
С., К., Т.
К., С., Т.
К., Т., С.
Тільки Т.
Тільки С., К.
Тільки К., С.

Результаты    Архів

Міністерство молоді та спорту України

Національний Олімпійський Комітет України

Національний Університет фізичного виховання і спорту України
Громадський рух










: LND
Спортивний танець в Українi       Спортивный танец в Украине



Мудрые высказывания
Обязательно прочесть перед началом просмотра форума.

 Кто легко склонен терять уважение к другим, тот, прежде всего, не уважает себя.   /Федор Достоевский/

 Человек - единственное животное, которое причиняет другим боль, не имея при этом  никакой другой цели.  /Артур Шопенгауэр/

 Грехи других судить Вы все усердно рвётесь, начните со своих и до чужих не  доберётесь.   /Уильям Шекспир/

 О нас думают плохо лишь те, кто хуже нас, а те кто лучше нас... Им просто не до нас.   /Омар Хайям/

 Если про тебя идут слухи, значит, ты — личность. Запомни: никогда не обсуждают и не завидуют плохому. Завидуют лучшим, обсуждают лучших. Лучше быть центром внимания, имея скандальную репутацию, чем находиться в примитивном стаде осуждающих.   /Курт Кобейн/


тема: Блэкпул и Чемпионат Европы 2023
новые сообщения сверху

Аноним
11.07.2023 09:44
RE:[60]: Ганьба парам, батькам, тренерам.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> Звертаюсь до всіх тренерів - патріотів,які були на Блекпулі ! А чому ви особисто не плюнули в обличчя Станіслава Попову? А тому,що ви тільки і можете,що дистанційно розказувати як ви любите Україну і бігати з флагами . І все ! Тому закриваємо свого рота і сидіти мовчки. Чого ви насправді варті ми всі вже побачили!

Аноним>

Аноним> А з чого ти взяв, що в Блекпулі зараз тренери-патріоти? Там звичайні українські тренери, переважно жінки. Патріот в нас є тільки ти - обплювавший всіх негідників дистанційно зі свого дивану.

Аноним> Так ,саме тренери-жінки пишуть пости як вони не наводять русню і дуже осуджують всіх,хто виходить на один паркет з русьньой . Але їх пари танцюють ,а тренерка навіть вітається з деякими рузькими тренерами. Так я за те ,щоб такі тренери або йшли до останнього ,або нехай мовчать і продовжують проводити свої онлайн уроки та марафони і не тріпали своїми язиками. Кожен все рівно робить так ,як йому зручніше.

Аноним> Приїхали сильніші пари маскалів на змагання і всі українські недопатріоти-"чемпіони" вже не чемпіони, а деякі "чемпіони" навіть і не їхали туди, бо знали, що нема куди пхатись). Ганьба танцювати на одному паркеті з русньою!

Аноним> Що конкретно ВИ зробили для того ,щоб русня там не танцювала???

Аноним> Нічого, правду скажу, не зробила, це не в моїх силах, на жаль(, волонтерю та допомагаю ЗСУ, як можу). Просто мої діти утримуються зараз від такого роду змагань...потипу, звучить круто, а насправді, це просто бізнес(

Аноним> руслан, у тебя русня головного мозга

Аноним> А чому наші пари повинні утримуватися від змагань, і стояти в осторонь і дивитися як Руськіє танцюють, розважаються, займають перші місця або що. Чому наші діти повинні терпіти і ракети і ще й давати вільний паркет їм??? З чого це?з того що вашій тупій голові так забажалося? Так ось сидіть і надалі вдома та нічого не робіть,а Українські пари повинні робити те що вони бажають і мають право як ніхто інший їздити та всі турніри не зважаючи ні на що.

Аноним> Наші пари, наші тренери мають ставити вимоги організаторам, суддям, не судити руські пари, не допускати їх до паркету, але ж всі роблять як їм вигідно(, є гроші - поїдемо спляшемо, і на все пофіг, а ще краще, діток танцюристів за кордоном утримують " бідні батьки", і дітки танцюють за нянька Україну), представляйте ті країни, де живете зараз, Україна вже якось без вас та ваших "перемог" проживе

Аноним> Та Ви знаєте скоріш без Вашого сидіння вдома та бездіяльності Україна проживе. А українські пари повинні приймати участь у змаганнях та робити те що вони вміють. А вимоги ставляться ,та нажаль не завжди до них прислухаються.

Аноним> Давайте не будемо говорити про діяльність чи бездіяльність, кожен робить для перемоги в межах своїх можливостей, і я, повірте, роблю багато). Українських нормальних пар залишилося мало, всі роз'їхалися по світах, і танцюють і "перемагають" прямо пропорційно взятим урокам у суддів), сміхота та й годі...

Аноним> Шановні друзі, давайте не ображати наших танцюристів і вітчизняний танцювальний спорт. Якщо вам сміхота - не строчить на форумі, а ходите до танцювальної зали тренуватися або тренувати.(

Аноним> Ніхто нікого не ображає, а просто говорять правду(

Аноним> Ваша правда чомусь не змінилася аж ніяк, раніше так само було,все погано, усі погані, виграв поганий,не виграв так само поганий..ті хто залишився та не зміг виїхати (хлопці - це не показник того що ви кращі або гірші за інших танцюристів, не треба виставляти себе героями,тим що ви інших „поносите„, доказуйте на паркеті краще своє вміння та таланти)

Аноним> Ви абсолютно праві - нічого не змінилося, місця у фіналах вирішують наявність фінансових можливостей та амбіцій батьків

Аноним> А де можна глянути результати останнього дорослого Блекпулу?

Аноним>

Аноним> Поїхали так залишайтесь на новому місці. Дайте дорогу новому поколінню тренерів.Живіть собі щасливо та не пхайтесь назад, не заважайте.

Аноним> Опять мамкины сцыкуны на выплатах из Германии, Австрии, Польши с флагами Украины на награждении. Как же это фальшиво и лицемерно. Весь мир уже с вас смеется.

Аноним> В Польше нет выплат, угомонись уже. У тебя есть дом в Украине и доход сиди и радуйся молча,а у них у многих нету куда вернуться даже и работы, а у кого есть тоже правильный выбор безопасности для женщин и детей. Если кто и смеётся с кого то то это тупые ограниченные люди как ты.

Аноним> Але ж ти і не українець, бо навіть мови не знаєш... Ганьбиш цим Україну у Польщі(( Є багато людей, які втратили домівки і вже відновили своє життя тут, в Україні - я знаю такі родини з Маріуполя. А тобі так зручно у Польщі, що навіть "виплат не отримуєш", а сидиш там))

Аноним> Я розмовляю на тій мові, на якій до мене говорять, українську знаю досконало, і живу я в Україні наразі. А тобі нечемне ти ггіменце нема що робити як поливати гімном українців, ганьба тобі

Аноним> ))Цирк на дроті. Я в Україні і нікуди не виїжджала. Працюю і плачу податки. Роблю донати на ЗСУ. Дитина моя весь час в Україні тренується. Гімном я нікого не поливаю, просто ганебно, що українці розмовляють рашамовою не дивлячись на війну з рашкою. Це дуже сумно. Їдуть за кордон як українці, а розмовляють на узькій мові. Ганьба.

Аноним> Я вам так скажу - русский язык - это язык моей матери (украинка) и моего покойного отца (украинец). Я писал на этом форуме українською мовою, но сейчас из принципа пишу по-русски. Прекратите тут оскорблять людей по языковому признаку. Язык не имеет никакого отношения к тому, что твари напали на нашу Украину.

Аноним> Ще як має значення мова, просто ви не розумієте.... нажаль.

Аноним> Понятно, что "нажаль" - вы призываете меня и миллионы таких как я отректись от языка своих родителей...

Аноним> В рашці "язик" ваших батьків. В рашці!

Аноним> Идите на х1р, провокаторы сраные. Мы живем в демократичной стране и будем говорить так, как нам удобно. Из-за таких д1билов как вы война длилась и будет длиться столетиями. Вы искусственным образом разжигаете внутренние конфликты, как буд-то у вас неизлечимый мовный рак головного мозга. Никогда не слышал, чтобы русскоязычный проукраинский украинец бросался на украиноязычного и упрекал его в мовном вопросе. А у тех, у кого мова головного мозга считает своим жизненным долгом бросаться и обсырать своих же соотечественников, зная, что это разжигает ненависть и агрессию, вместо того, чтобы разжигать добро, любовь и взаимоуважение в столь страшное время. Вы ничем не отличаетесь от орков. Такие же дол1б1бы. За разжигание внутренних конфликтов существует статья и наказание, а за русский язык нет. Поэтому я бы навашем месте сто раз подумал бы прежде чем начинать свой понос, потому что закон нарушаете вы, а не мы.

Аноним> Браво! Полностью согласны! Всё очень правильно написано!

Аноним> Так смешно наблюдать как "народные засератели" которые в соц.сетях так активно "борятся" со всеми им не угодными, свободно работают на сборах с теми,кого они постоянно поливают грязью. Как видим деньги всё таки "не пахнут" и за деньги на время сборов можно "заключить перемирие". Противно смотреть на вас. Вы или уже идите до конца или заткнитесь и работайте молча.

Аноним> Вам не удастся заставить нас молчать!

Аноним> Сборы CTC посмотрите состав педагогов , чтобы вам наконец-то всем стало ясно кто есть кто! Противно слушать все эти интервью о любви к Украине, к людям и веру в лучшее, когда на деле наши Украинские педагоги работают с Рос

Аноним> По перше- все що ти написав , напиши спочатку на українській мові , щоб тебе зрозуміли.)

Аноним> Не розумиеш - визьмы словнык

Аноним> Любой язык- це по-перше засіб комунікації та спілкування. Главное,что бы тебя хорошо понимали ,що дозволить вільно спілкуватися та вирішувати спільні питання. Переход языка общения на іншу мову спілкування повинен бути поступовим ,враховуючи особливості регіону. Не везде в Украине розмовляють саме українською. В некоторых регионах використовують інші мови ,які історично знаходяться поруч. Кто этого не понимает,той просто не достатньо свідома людина.

Аноним> Специально пишу на двух языках,щоб ви мали можливість це зрозуміти .

Аноним> Щойно подивились інтерв'ю з Оленою М)))) Да,Олена Анатоліївна, спі....ть красиво ви завжди вміли. Як Вам після цього в загалі вірити ?

Аноним> І що ця вінтажна цвіль висрала ?

Аноним> Багато що. Глянь та здивуйся

Аноним> Дайте ссылку, пожалуйста

Найбільш позбавило про те як Роман К з учнями розмовляє українською. Да хто в це повірить? Вчить польську! Вона вам знадобиться.
Аноним
11.07.2023 09:14
RE:[59]: Ганьба парам, батькам, тренерам.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> Звертаюсь до всіх тренерів - патріотів,які були на Блекпулі ! А чому ви особисто не плюнули в обличчя Станіслава Попову? А тому,що ви тільки і можете,що дистанційно розказувати як ви любите Україну і бігати з флагами . І все ! Тому закриваємо свого рота і сидіти мовчки. Чого ви насправді варті ми всі вже побачили!

Аноним>

Аноним> А з чого ти взяв, що в Блекпулі зараз тренери-патріоти? Там звичайні українські тренери, переважно жінки. Патріот в нас є тільки ти - обплювавший всіх негідників дистанційно зі свого дивану.

Аноним> Так ,саме тренери-жінки пишуть пости як вони не наводять русню і дуже осуджують всіх,хто виходить на один паркет з русьньой . Але їх пари танцюють ,а тренерка навіть вітається з деякими рузькими тренерами. Так я за те ,щоб такі тренери або йшли до останнього ,або нехай мовчать і продовжують проводити свої онлайн уроки та марафони і не тріпали своїми язиками. Кожен все рівно робить так ,як йому зручніше.

Аноним> Приїхали сильніші пари маскалів на змагання і всі українські недопатріоти-"чемпіони" вже не чемпіони, а деякі "чемпіони" навіть і не їхали туди, бо знали, що нема куди пхатись). Ганьба танцювати на одному паркеті з русньою!

Аноним> Що конкретно ВИ зробили для того ,щоб русня там не танцювала???

Аноним> Нічого, правду скажу, не зробила, це не в моїх силах, на жаль(, волонтерю та допомагаю ЗСУ, як можу). Просто мої діти утримуються зараз від такого роду змагань...потипу, звучить круто, а насправді, це просто бізнес(

Аноним> руслан, у тебя русня головного мозга

Аноним> А чому наші пари повинні утримуватися від змагань, і стояти в осторонь і дивитися як Руськіє танцюють, розважаються, займають перші місця або що. Чому наші діти повинні терпіти і ракети і ще й давати вільний паркет їм??? З чого це?з того що вашій тупій голові так забажалося? Так ось сидіть і надалі вдома та нічого не робіть,а Українські пари повинні робити те що вони бажають і мають право як ніхто інший їздити та всі турніри не зважаючи ні на що.

Аноним> Наші пари, наші тренери мають ставити вимоги організаторам, суддям, не судити руські пари, не допускати їх до паркету, але ж всі роблять як їм вигідно(, є гроші - поїдемо спляшемо, і на все пофіг, а ще краще, діток танцюристів за кордоном утримують " бідні батьки", і дітки танцюють за нянька Україну), представляйте ті країни, де живете зараз, Україна вже якось без вас та ваших "перемог" проживе

Аноним> Та Ви знаєте скоріш без Вашого сидіння вдома та бездіяльності Україна проживе. А українські пари повинні приймати участь у змаганнях та робити те що вони вміють. А вимоги ставляться ,та нажаль не завжди до них прислухаються.

Аноним> Давайте не будемо говорити про діяльність чи бездіяльність, кожен робить для перемоги в межах своїх можливостей, і я, повірте, роблю багато). Українських нормальних пар залишилося мало, всі роз'їхалися по світах, і танцюють і "перемагають" прямо пропорційно взятим урокам у суддів), сміхота та й годі...

Аноним> Шановні друзі, давайте не ображати наших танцюристів і вітчизняний танцювальний спорт. Якщо вам сміхота - не строчить на форумі, а ходите до танцювальної зали тренуватися або тренувати.(

Аноним> Ніхто нікого не ображає, а просто говорять правду(

Аноним> Ваша правда чомусь не змінилася аж ніяк, раніше так само було,все погано, усі погані, виграв поганий,не виграв так само поганий..ті хто залишився та не зміг виїхати (хлопці - це не показник того що ви кращі або гірші за інших танцюристів, не треба виставляти себе героями,тим що ви інших „поносите„, доказуйте на паркеті краще своє вміння та таланти)

Аноним> Ви абсолютно праві - нічого не змінилося, місця у фіналах вирішують наявність фінансових можливостей та амбіцій батьків

Аноним> А де можна глянути результати останнього дорослого Блекпулу?

Аноним>

Аноним> Поїхали так залишайтесь на новому місці. Дайте дорогу новому поколінню тренерів.Живіть собі щасливо та не пхайтесь назад, не заважайте.

Аноним> Опять мамкины сцыкуны на выплатах из Германии, Австрии, Польши с флагами Украины на награждении. Как же это фальшиво и лицемерно. Весь мир уже с вас смеется.

Аноним> В Польше нет выплат, угомонись уже. У тебя есть дом в Украине и доход сиди и радуйся молча,а у них у многих нету куда вернуться даже и работы, а у кого есть тоже правильный выбор безопасности для женщин и детей. Если кто и смеётся с кого то то это тупые ограниченные люди как ты.

Аноним> Але ж ти і не українець, бо навіть мови не знаєш... Ганьбиш цим Україну у Польщі(( Є багато людей, які втратили домівки і вже відновили своє життя тут, в Україні - я знаю такі родини з Маріуполя. А тобі так зручно у Польщі, що навіть "виплат не отримуєш", а сидиш там))

Аноним> Я розмовляю на тій мові, на якій до мене говорять, українську знаю досконало, і живу я в Україні наразі. А тобі нечемне ти ггіменце нема що робити як поливати гімном українців, ганьба тобі

Аноним> ))Цирк на дроті. Я в Україні і нікуди не виїжджала. Працюю і плачу податки. Роблю донати на ЗСУ. Дитина моя весь час в Україні тренується. Гімном я нікого не поливаю, просто ганебно, що українці розмовляють рашамовою не дивлячись на війну з рашкою. Це дуже сумно. Їдуть за кордон як українці, а розмовляють на узькій мові. Ганьба.

Аноним> Я вам так скажу - русский язык - это язык моей матери (украинка) и моего покойного отца (украинец). Я писал на этом форуме українською мовою, но сейчас из принципа пишу по-русски. Прекратите тут оскорблять людей по языковому признаку. Язык не имеет никакого отношения к тому, что твари напали на нашу Украину.

Аноним> Ще як має значення мова, просто ви не розумієте.... нажаль.

Аноним> Понятно, что "нажаль" - вы призываете меня и миллионы таких как я отректись от языка своих родителей...

Аноним> В рашці "язик" ваших батьків. В рашці!

Аноним> Идите на х1р, провокаторы сраные. Мы живем в демократичной стране и будем говорить так, как нам удобно. Из-за таких д1билов как вы война длилась и будет длиться столетиями. Вы искусственным образом разжигаете внутренние конфликты, как буд-то у вас неизлечимый мовный рак головного мозга. Никогда не слышал, чтобы русскоязычный проукраинский украинец бросался на украиноязычного и упрекал его в мовном вопросе. А у тех, у кого мова головного мозга считает своим жизненным долгом бросаться и обсырать своих же соотечественников, зная, что это разжигает ненависть и агрессию, вместо того, чтобы разжигать добро, любовь и взаимоуважение в столь страшное время. Вы ничем не отличаетесь от орков. Такие же дол1б1бы. За разжигание внутренних конфликтов существует статья и наказание, а за русский язык нет. Поэтому я бы навашем месте сто раз подумал бы прежде чем начинать свой понос, потому что закон нарушаете вы, а не мы.

Аноним> Браво! Полностью согласны! Всё очень правильно написано!

Аноним> Так смешно наблюдать как "народные засератели" которые в соц.сетях так активно "борятся" со всеми им не угодными, свободно работают на сборах с теми,кого они постоянно поливают грязью. Как видим деньги всё таки "не пахнут" и за деньги на время сборов можно "заключить перемирие". Противно смотреть на вас. Вы или уже идите до конца или заткнитесь и работайте молча.

Аноним> Вам не удастся заставить нас молчать!

Аноним> Сборы CTC посмотрите состав педагогов , чтобы вам наконец-то всем стало ясно кто есть кто! Противно слушать все эти интервью о любви к Украине, к людям и веру в лучшее, когда на деле наши Украинские педагоги работают с Рос

Аноним> По перше- все що ти написав , напиши спочатку на українській мові , щоб тебе зрозуміли.)

Аноним> Не розумиеш - визьмы словнык

Аноним> Любой язык- це по-перше засіб комунікації та спілкування. Главное,что бы тебя хорошо понимали ,що дозволить вільно спілкуватися та вирішувати спільні питання. Переход языка общения на іншу мову спілкування повинен бути поступовим ,враховуючи особливості регіону. Не везде в Украине розмовляють саме українською. В некоторых регионах використовують інші мови ,які історично знаходяться поруч. Кто этого не понимает,той просто не достатньо свідома людина.

Аноним> Специально пишу на двух языках,щоб ви мали можливість це зрозуміти .

Аноним> Щойно подивились інтерв'ю з Оленою М)))) Да,Олена Анатоліївна, спі....ть красиво ви завжди вміли. Як Вам після цього в загалі вірити ?

Аноним> І що ця вінтажна цвіль висрала ?

Аноним> Багато що. Глянь та здивуйся

Дайте ссылку, пожалуйста
Аноним
10.07.2023 21:05
RE:[58]: Ганьба парам, батькам, тренерам.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> Звертаюсь до всіх тренерів - патріотів,які були на Блекпулі ! А чому ви особисто не плюнули в обличчя Станіслава Попову? А тому,що ви тільки і можете,що дистанційно розказувати як ви любите Україну і бігати з флагами . І все ! Тому закриваємо свого рота і сидіти мовчки. Чого ви насправді варті ми всі вже побачили!

Аноним>

Аноним> А з чого ти взяв, що в Блекпулі зараз тренери-патріоти? Там звичайні українські тренери, переважно жінки. Патріот в нас є тільки ти - обплювавший всіх негідників дистанційно зі свого дивану.

Аноним> Так ,саме тренери-жінки пишуть пости як вони не наводять русню і дуже осуджують всіх,хто виходить на один паркет з русьньой . Але їх пари танцюють ,а тренерка навіть вітається з деякими рузькими тренерами. Так я за те ,щоб такі тренери або йшли до останнього ,або нехай мовчать і продовжують проводити свої онлайн уроки та марафони і не тріпали своїми язиками. Кожен все рівно робить так ,як йому зручніше.

Аноним> Приїхали сильніші пари маскалів на змагання і всі українські недопатріоти-"чемпіони" вже не чемпіони, а деякі "чемпіони" навіть і не їхали туди, бо знали, що нема куди пхатись). Ганьба танцювати на одному паркеті з русньою!

Аноним> Що конкретно ВИ зробили для того ,щоб русня там не танцювала???

Аноним> Нічого, правду скажу, не зробила, це не в моїх силах, на жаль(, волонтерю та допомагаю ЗСУ, як можу). Просто мої діти утримуються зараз від такого роду змагань...потипу, звучить круто, а насправді, це просто бізнес(

Аноним> руслан, у тебя русня головного мозга

Аноним> А чому наші пари повинні утримуватися від змагань, і стояти в осторонь і дивитися як Руськіє танцюють, розважаються, займають перші місця або що. Чому наші діти повинні терпіти і ракети і ще й давати вільний паркет їм??? З чого це?з того що вашій тупій голові так забажалося? Так ось сидіть і надалі вдома та нічого не робіть,а Українські пари повинні робити те що вони бажають і мають право як ніхто інший їздити та всі турніри не зважаючи ні на що.

Аноним> Наші пари, наші тренери мають ставити вимоги організаторам, суддям, не судити руські пари, не допускати їх до паркету, але ж всі роблять як їм вигідно(, є гроші - поїдемо спляшемо, і на все пофіг, а ще краще, діток танцюристів за кордоном утримують " бідні батьки", і дітки танцюють за нянька Україну), представляйте ті країни, де живете зараз, Україна вже якось без вас та ваших "перемог" проживе

Аноним> Та Ви знаєте скоріш без Вашого сидіння вдома та бездіяльності Україна проживе. А українські пари повинні приймати участь у змаганнях та робити те що вони вміють. А вимоги ставляться ,та нажаль не завжди до них прислухаються.

Аноним> Давайте не будемо говорити про діяльність чи бездіяльність, кожен робить для перемоги в межах своїх можливостей, і я, повірте, роблю багато). Українських нормальних пар залишилося мало, всі роз'їхалися по світах, і танцюють і "перемагають" прямо пропорційно взятим урокам у суддів), сміхота та й годі...

Аноним> Шановні друзі, давайте не ображати наших танцюристів і вітчизняний танцювальний спорт. Якщо вам сміхота - не строчить на форумі, а ходите до танцювальної зали тренуватися або тренувати.(

Аноним> Ніхто нікого не ображає, а просто говорять правду(

Аноним> Ваша правда чомусь не змінилася аж ніяк, раніше так само було,все погано, усі погані, виграв поганий,не виграв так само поганий..ті хто залишився та не зміг виїхати (хлопці - це не показник того що ви кращі або гірші за інших танцюристів, не треба виставляти себе героями,тим що ви інших „поносите„, доказуйте на паркеті краще своє вміння та таланти)

Аноним> Ви абсолютно праві - нічого не змінилося, місця у фіналах вирішують наявність фінансових можливостей та амбіцій батьків

Аноним> А де можна глянути результати останнього дорослого Блекпулу?

Аноним>

Аноним> Поїхали так залишайтесь на новому місці. Дайте дорогу новому поколінню тренерів.Живіть собі щасливо та не пхайтесь назад, не заважайте.

Аноним> Опять мамкины сцыкуны на выплатах из Германии, Австрии, Польши с флагами Украины на награждении. Как же это фальшиво и лицемерно. Весь мир уже с вас смеется.

Аноним> В Польше нет выплат, угомонись уже. У тебя есть дом в Украине и доход сиди и радуйся молча,а у них у многих нету куда вернуться даже и работы, а у кого есть тоже правильный выбор безопасности для женщин и детей. Если кто и смеётся с кого то то это тупые ограниченные люди как ты.

Аноним> Але ж ти і не українець, бо навіть мови не знаєш... Ганьбиш цим Україну у Польщі(( Є багато людей, які втратили домівки і вже відновили своє життя тут, в Україні - я знаю такі родини з Маріуполя. А тобі так зручно у Польщі, що навіть "виплат не отримуєш", а сидиш там))

Аноним> Я розмовляю на тій мові, на якій до мене говорять, українську знаю досконало, і живу я в Україні наразі. А тобі нечемне ти ггіменце нема що робити як поливати гімном українців, ганьба тобі

Аноним> ))Цирк на дроті. Я в Україні і нікуди не виїжджала. Працюю і плачу податки. Роблю донати на ЗСУ. Дитина моя весь час в Україні тренується. Гімном я нікого не поливаю, просто ганебно, що українці розмовляють рашамовою не дивлячись на війну з рашкою. Це дуже сумно. Їдуть за кордон як українці, а розмовляють на узькій мові. Ганьба.

Аноним> Я вам так скажу - русский язык - это язык моей матери (украинка) и моего покойного отца (украинец). Я писал на этом форуме українською мовою, но сейчас из принципа пишу по-русски. Прекратите тут оскорблять людей по языковому признаку. Язык не имеет никакого отношения к тому, что твари напали на нашу Украину.

Аноним> Ще як має значення мова, просто ви не розумієте.... нажаль.

Аноним> Понятно, что "нажаль" - вы призываете меня и миллионы таких как я отректись от языка своих родителей...

Аноним> В рашці "язик" ваших батьків. В рашці!

Аноним> Идите на х1р, провокаторы сраные. Мы живем в демократичной стране и будем говорить так, как нам удобно. Из-за таких д1билов как вы война длилась и будет длиться столетиями. Вы искусственным образом разжигаете внутренние конфликты, как буд-то у вас неизлечимый мовный рак головного мозга. Никогда не слышал, чтобы русскоязычный проукраинский украинец бросался на украиноязычного и упрекал его в мовном вопросе. А у тех, у кого мова головного мозга считает своим жизненным долгом бросаться и обсырать своих же соотечественников, зная, что это разжигает ненависть и агрессию, вместо того, чтобы разжигать добро, любовь и взаимоуважение в столь страшное время. Вы ничем не отличаетесь от орков. Такие же дол1б1бы. За разжигание внутренних конфликтов существует статья и наказание, а за русский язык нет. Поэтому я бы навашем месте сто раз подумал бы прежде чем начинать свой понос, потому что закон нарушаете вы, а не мы.

Аноним> Браво! Полностью согласны! Всё очень правильно написано!

Аноним> Так смешно наблюдать как "народные засератели" которые в соц.сетях так активно "борятся" со всеми им не угодными, свободно работают на сборах с теми,кого они постоянно поливают грязью. Как видим деньги всё таки "не пахнут" и за деньги на время сборов можно "заключить перемирие". Противно смотреть на вас. Вы или уже идите до конца или заткнитесь и работайте молча.

Аноним> Вам не удастся заставить нас молчать!

Аноним> Сборы CTC посмотрите состав педагогов , чтобы вам наконец-то всем стало ясно кто есть кто! Противно слушать все эти интервью о любви к Украине, к людям и веру в лучшее, когда на деле наши Украинские педагоги работают с Рос

Аноним> По перше- все що ти написав , напиши спочатку на українській мові , щоб тебе зрозуміли.)

Аноним> Не розумиеш - визьмы словнык

Аноним> Любой язык- це по-перше засіб комунікації та спілкування. Главное,что бы тебя хорошо понимали ,що дозволить вільно спілкуватися та вирішувати спільні питання. Переход языка общения на іншу мову спілкування повинен бути поступовим ,враховуючи особливості регіону. Не везде в Украине розмовляють саме українською. В некоторых регионах використовують інші мови ,які історично знаходяться поруч. Кто этого не понимает,той просто не достатньо свідома людина.

Аноним> Специально пишу на двух языках,щоб ви мали можливість це зрозуміти .

Аноним> Щойно подивились інтерв'ю з Оленою М)))) Да,Олена Анатоліївна, спі....ть красиво ви завжди вміли. Як Вам після цього в загалі вірити ?

Аноним> І що ця вінтажна цвіль висрала ?

Багато що. Глянь та здивуйся
Аноним
10.07.2023 17:44
RE:[57]: Ганьба парам, батькам, тренерам.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> Звертаюсь до всіх тренерів - патріотів,які були на Блекпулі ! А чому ви особисто не плюнули в обличчя Станіслава Попову? А тому,що ви тільки і можете,що дистанційно розказувати як ви любите Україну і бігати з флагами . І все ! Тому закриваємо свого рота і сидіти мовчки. Чого ви насправді варті ми всі вже побачили!

Аноним>

Аноним> А з чого ти взяв, що в Блекпулі зараз тренери-патріоти? Там звичайні українські тренери, переважно жінки. Патріот в нас є тільки ти - обплювавший всіх негідників дистанційно зі свого дивану.

Аноним> Так ,саме тренери-жінки пишуть пости як вони не наводять русню і дуже осуджують всіх,хто виходить на один паркет з русьньой . Але їх пари танцюють ,а тренерка навіть вітається з деякими рузькими тренерами. Так я за те ,щоб такі тренери або йшли до останнього ,або нехай мовчать і продовжують проводити свої онлайн уроки та марафони і не тріпали своїми язиками. Кожен все рівно робить так ,як йому зручніше.

Аноним> Приїхали сильніші пари маскалів на змагання і всі українські недопатріоти-"чемпіони" вже не чемпіони, а деякі "чемпіони" навіть і не їхали туди, бо знали, що нема куди пхатись). Ганьба танцювати на одному паркеті з русньою!

Аноним> Що конкретно ВИ зробили для того ,щоб русня там не танцювала???

Аноним> Нічого, правду скажу, не зробила, це не в моїх силах, на жаль(, волонтерю та допомагаю ЗСУ, як можу). Просто мої діти утримуються зараз від такого роду змагань...потипу, звучить круто, а насправді, це просто бізнес(

Аноним> руслан, у тебя русня головного мозга

Аноним> А чому наші пари повинні утримуватися від змагань, і стояти в осторонь і дивитися як Руськіє танцюють, розважаються, займають перші місця або що. Чому наші діти повинні терпіти і ракети і ще й давати вільний паркет їм??? З чого це?з того що вашій тупій голові так забажалося? Так ось сидіть і надалі вдома та нічого не робіть,а Українські пари повинні робити те що вони бажають і мають право як ніхто інший їздити та всі турніри не зважаючи ні на що.

Аноним> Наші пари, наші тренери мають ставити вимоги організаторам, суддям, не судити руські пари, не допускати їх до паркету, але ж всі роблять як їм вигідно(, є гроші - поїдемо спляшемо, і на все пофіг, а ще краще, діток танцюристів за кордоном утримують " бідні батьки", і дітки танцюють за нянька Україну), представляйте ті країни, де живете зараз, Україна вже якось без вас та ваших "перемог" проживе

Аноним> Та Ви знаєте скоріш без Вашого сидіння вдома та бездіяльності Україна проживе. А українські пари повинні приймати участь у змаганнях та робити те що вони вміють. А вимоги ставляться ,та нажаль не завжди до них прислухаються.

Аноним> Давайте не будемо говорити про діяльність чи бездіяльність, кожен робить для перемоги в межах своїх можливостей, і я, повірте, роблю багато). Українських нормальних пар залишилося мало, всі роз'їхалися по світах, і танцюють і "перемагають" прямо пропорційно взятим урокам у суддів), сміхота та й годі...

Аноним> Шановні друзі, давайте не ображати наших танцюристів і вітчизняний танцювальний спорт. Якщо вам сміхота - не строчить на форумі, а ходите до танцювальної зали тренуватися або тренувати.(

Аноним> Ніхто нікого не ображає, а просто говорять правду(

Аноним> Ваша правда чомусь не змінилася аж ніяк, раніше так само було,все погано, усі погані, виграв поганий,не виграв так само поганий..ті хто залишився та не зміг виїхати (хлопці - це не показник того що ви кращі або гірші за інших танцюристів, не треба виставляти себе героями,тим що ви інших „поносите„, доказуйте на паркеті краще своє вміння та таланти)

Аноним> Ви абсолютно праві - нічого не змінилося, місця у фіналах вирішують наявність фінансових можливостей та амбіцій батьків

Аноним> А де можна глянути результати останнього дорослого Блекпулу?

Аноним>

Аноним> Поїхали так залишайтесь на новому місці. Дайте дорогу новому поколінню тренерів.Живіть собі щасливо та не пхайтесь назад, не заважайте.

Аноним> Опять мамкины сцыкуны на выплатах из Германии, Австрии, Польши с флагами Украины на награждении. Как же это фальшиво и лицемерно. Весь мир уже с вас смеется.

Аноним> В Польше нет выплат, угомонись уже. У тебя есть дом в Украине и доход сиди и радуйся молча,а у них у многих нету куда вернуться даже и работы, а у кого есть тоже правильный выбор безопасности для женщин и детей. Если кто и смеётся с кого то то это тупые ограниченные люди как ты.

Аноним> Але ж ти і не українець, бо навіть мови не знаєш... Ганьбиш цим Україну у Польщі(( Є багато людей, які втратили домівки і вже відновили своє життя тут, в Україні - я знаю такі родини з Маріуполя. А тобі так зручно у Польщі, що навіть "виплат не отримуєш", а сидиш там))

Аноним> Я розмовляю на тій мові, на якій до мене говорять, українську знаю досконало, і живу я в Україні наразі. А тобі нечемне ти ггіменце нема що робити як поливати гімном українців, ганьба тобі

Аноним> ))Цирк на дроті. Я в Україні і нікуди не виїжджала. Працюю і плачу податки. Роблю донати на ЗСУ. Дитина моя весь час в Україні тренується. Гімном я нікого не поливаю, просто ганебно, що українці розмовляють рашамовою не дивлячись на війну з рашкою. Це дуже сумно. Їдуть за кордон як українці, а розмовляють на узькій мові. Ганьба.

Аноним> Я вам так скажу - русский язык - это язык моей матери (украинка) и моего покойного отца (украинец). Я писал на этом форуме українською мовою, но сейчас из принципа пишу по-русски. Прекратите тут оскорблять людей по языковому признаку. Язык не имеет никакого отношения к тому, что твари напали на нашу Украину.

Аноним> Ще як має значення мова, просто ви не розумієте.... нажаль.

Аноним> Понятно, что "нажаль" - вы призываете меня и миллионы таких как я отректись от языка своих родителей...

Аноним> В рашці "язик" ваших батьків. В рашці!

Аноним> Идите на х1р, провокаторы сраные. Мы живем в демократичной стране и будем говорить так, как нам удобно. Из-за таких д1билов как вы война длилась и будет длиться столетиями. Вы искусственным образом разжигаете внутренние конфликты, как буд-то у вас неизлечимый мовный рак головного мозга. Никогда не слышал, чтобы русскоязычный проукраинский украинец бросался на украиноязычного и упрекал его в мовном вопросе. А у тех, у кого мова головного мозга считает своим жизненным долгом бросаться и обсырать своих же соотечественников, зная, что это разжигает ненависть и агрессию, вместо того, чтобы разжигать добро, любовь и взаимоуважение в столь страшное время. Вы ничем не отличаетесь от орков. Такие же дол1б1бы. За разжигание внутренних конфликтов существует статья и наказание, а за русский язык нет. Поэтому я бы навашем месте сто раз подумал бы прежде чем начинать свой понос, потому что закон нарушаете вы, а не мы.

Аноним> Браво! Полностью согласны! Всё очень правильно написано!

Аноним> Так смешно наблюдать как "народные засератели" которые в соц.сетях так активно "борятся" со всеми им не угодными, свободно работают на сборах с теми,кого они постоянно поливают грязью. Как видим деньги всё таки "не пахнут" и за деньги на время сборов можно "заключить перемирие". Противно смотреть на вас. Вы или уже идите до конца или заткнитесь и работайте молча.

Аноним> Вам не удастся заставить нас молчать!

Аноним> Сборы CTC посмотрите состав педагогов , чтобы вам наконец-то всем стало ясно кто есть кто! Противно слушать все эти интервью о любви к Украине, к людям и веру в лучшее, когда на деле наши Украинские педагоги работают с Рос

Аноним> По перше- все що ти написав , напиши спочатку на українській мові , щоб тебе зрозуміли.)

Аноним> Не розумиеш - визьмы словнык

Аноним> Любой язык- це по-перше засіб комунікації та спілкування. Главное,что бы тебя хорошо понимали ,що дозволить вільно спілкуватися та вирішувати спільні питання. Переход языка общения на іншу мову спілкування повинен бути поступовим ,враховуючи особливості регіону. Не везде в Украине розмовляють саме українською. В некоторых регионах використовують інші мови ,які історично знаходяться поруч. Кто этого не понимает,той просто не достатньо свідома людина.

Аноним> Специально пишу на двух языках,щоб ви мали можливість це зрозуміти .

Аноним> Щойно подивились інтерв'ю з Оленою М)))) Да,Олена Анатоліївна, спі....ть красиво ви завжди вміли. Як Вам після цього в загалі вірити ?

І що ця вінтажна цвіль висрала ?

 ::  ««  ::  121..140  ::  141..160  ::  161..180  ::  181..200  ::  201..204



Внимание!
Участвуя в дискуссии, вы соглашаетесь со следующими правилами:
1) Дискуссия предназначена для людей каким-либо образом связанными с танцами, поэтому публикации не связанные с танцами не желательны;

2) Все участники дискуссии должны быть взаимно вежливыми друг к другу и третьим лицам;

3) В дискуссиях запрещается:
а) использование ненормативной лексики
в) публиковать сообщения с явным оскорбительным содержанием, угрожающих, клеветнических сообщений в адрес участников дискуссии и третьих лиц.

Администрация сайта оставляет за собой право удалять или редактировать неприемлемые сообщения. Попытки размещения таких сообщений могут привести к вашему дальнейшему отключению от дискуссии. Настоятельная просьба - не цитировать оскорбительные посты.
WDC Нет рашистским оккупантам

«Talisman» - все для танца

Flymark

Dance Service

Работа в США

Организация поездки в Англию

Методика Євгена Чернецького

Консультации
Анжелика Лештанова  – психолог, гештальт-терапевт, бизнес-тренер и оргконсультант




















Анжелика Валериевна Мисяновская (Лештанова) – психолог, гештальт-терапевт, бизнес-тренер и оргконсультант
Психологическая поддержка и консультирование
танцоров-спортсменов, их родителей. Работа с танцевальной парой – поиск наилучшей формы отношений. Психологические тренинги для танцевальных коллективов.
Публикация 1, Публикация 2
Публикация 3, Публикация 4
Психологические тренинги для танцоров
Тел.: (097) 386 52 82,
(050) 071 48 36
psy_lav@mail.ru

e-mail Публікація матеріалів сайту на інших ресурсах може бути здійснена лише з дозволуадміністрації DanceInfo. При цьому посилання на сайт DanceInfo обов'язкове.