Головна сторінка



подписка на новости

У якій послідовності є для вас визначальними три фактора (Т., С., К.) при виборі участі у змаганнях:
Т. - Думка тренера
С. - Незалежна представницька суддівська панель
К. - Кількість та представництво учасників
Т., С., К.
Т., К., С.
С., Т., К.
С., К., Т.
К., С., Т.
К., Т., С.
Тільки Т.
Тільки С., К.
Тільки К., С.

Результаты    Архів

Міністерство молоді та спорту України

Національний Олімпійський Комітет України

Національний Університет фізичного виховання і спорту України
Громадський рух










: LND
Спортивний танець в Українi       Спортивный танец в Украине



Мудрые высказывания
Обязательно прочесть перед началом просмотра форума.

 Кто легко склонен терять уважение к другим, тот, прежде всего, не уважает себя.   /Федор Достоевский/

 Человек - единственное животное, которое причиняет другим боль, не имея при этом  никакой другой цели.  /Артур Шопенгауэр/

 Грехи других судить Вы все усердно рвётесь, начните со своих и до чужих не  доберётесь.   /Уильям Шекспир/

 О нас думают плохо лишь те, кто хуже нас, а те кто лучше нас... Им просто не до нас.   /Омар Хайям/

 Если про тебя идут слухи, значит, ты — личность. Запомни: никогда не обсуждают и не завидуют плохому. Завидуют лучшим, обсуждают лучших. Лучше быть центром внимания, имея скандальную репутацию, чем находиться в примитивном стаде осуждающих.   /Курт Кобейн/


тема: Пипец на Кубке Украины 2023!!!
новые сообщения сверху

Аноним
01.12.2023 21:47
RE:[64]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним>

Аноним> как это "где найти?"?

Аноним> ищите на тёплом побережье Тихого океана в Калифорнии в шортиках и футболочке!)) и совсем не в камуфляжных)

Аноним> Може він збирає кошти там ? Чи як там по модному, " тиловий боєць" ? Волонтерить та відкрив свій чесний фонд?

Аноним> ахаха!!!)) в вас відмінне почуття гумору!))) якщо це безкінечно жадібне створіння нащось і збирає гроші, то це тільки на себе!

Аноним> А чому сайт audsf не працює?

Аноним> Він також очікує вечірню конференцію від Андрія Мироновича

Аноним>

Аноним> Запрошуються усі члени, спортсмени, тренери та судді Федерації на відкриту онлайн конференцію. Яка відбудеться сьогодні, 28 листопада о 22 годині.

Аноним> Мета зустрічі - інформування членів про ситуацію, що склалась в Федерації. Зустріч відбудеться на платформі Zoom, посилання буде вислано в групу. Велике прохання усім знайти час для зустрічі.

Аноним> Регламент зустрічі:

Аноним> 1. Доповідь Президента ВФТС (Андрій ПОЛИВКА) до 15 хв.

Аноним> Так що там ? Як пройшло ?

Аноним> Що повідомив наш багатостраждальний президент в ексгилі?

Аноним>

Аноним> Образився , сайт досі не працює …

Аноним>

Аноним>

Аноним> Что случилось с сайтом? Почему на кубке и чемпионате вдруг резко количество регистраций упало с 500+ к 200+?)) и почему нет никаких результатов?! И куда исчезла информация о атлетах?)))))

Аноним> То щоб в податковій зійшлось , нічого собі - все людям. Турніри в мінус проходять))

Все заради незламності💪 Патріотично та незалежно 👏
Аноним
01.12.2023 14:38
RE:[63]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним>

Аноним> как это "где найти?"?

Аноним> ищите на тёплом побережье Тихого океана в Калифорнии в шортиках и футболочке!)) и совсем не в камуфляжных)

Аноним> Може він збирає кошти там ? Чи як там по модному, " тиловий боєць" ? Волонтерить та відкрив свій чесний фонд?

Аноним> ахаха!!!)) в вас відмінне почуття гумору!))) якщо це безкінечно жадібне створіння нащось і збирає гроші, то це тільки на себе!

Аноним> А чому сайт audsf не працює?

Аноним> Він також очікує вечірню конференцію від Андрія Мироновича

Аноним>

Аноним> Запрошуються усі члени, спортсмени, тренери та судді Федерації на відкриту онлайн конференцію. Яка відбудеться сьогодні, 28 листопада о 22 годині.

Аноним> Мета зустрічі - інформування членів про ситуацію, що склалась в Федерації. Зустріч відбудеться на платформі Zoom, посилання буде вислано в групу. Велике прохання усім знайти час для зустрічі.

Аноним> Регламент зустрічі:

Аноним> 1. Доповідь Президента ВФТС (Андрій ПОЛИВКА) до 15 хв.

Аноним> Так що там ? Як пройшло ?

Аноним> Що повідомив наш багатостраждальний президент в ексгилі?

Аноним>

Аноним> Образився , сайт досі не працює …

Аноним>

Аноним>

Аноним> Что случилось с сайтом? Почему на кубке и чемпионате вдруг резко количество регистраций упало с 500+ к 200+?)) и почему нет никаких результатов?! И куда исчезла информация о атлетах?)))))

То щоб в податковій зійшлось , нічого собі - все людям. Турніри в мінус проходять))
Аноним
01.12.2023 10:56
RE:[62]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним>

Аноним> как это "где найти?"?

Аноним> ищите на тёплом побережье Тихого океана в Калифорнии в шортиках и футболочке!)) и совсем не в камуфляжных)

Аноним> Може він збирає кошти там ? Чи як там по модному, " тиловий боєць" ? Волонтерить та відкрив свій чесний фонд?

Аноним> ахаха!!!)) в вас відмінне почуття гумору!))) якщо це безкінечно жадібне створіння нащось і збирає гроші, то це тільки на себе!

Аноним> А чому сайт audsf не працює?

Аноним> Він також очікує вечірню конференцію від Андрія Мироновича

Аноним>

Аноним> Запрошуються усі члени, спортсмени, тренери та судді Федерації на відкриту онлайн конференцію. Яка відбудеться сьогодні, 28 листопада о 22 годині.

Аноним> Мета зустрічі - інформування членів про ситуацію, що склалась в Федерації. Зустріч відбудеться на платформі Zoom, посилання буде вислано в групу. Велике прохання усім знайти час для зустрічі.

Аноним> Регламент зустрічі:

Аноним> 1. Доповідь Президента ВФТС (Андрій ПОЛИВКА) до 15 хв.

Аноним> Так що там ? Як пройшло ?

Аноним> Що повідомив наш багатостраждальний президент в ексгилі?

Аноним>

Аноним> Образився , сайт досі не працює …



Что случилось с сайтом? Почему на кубке и чемпионате вдруг резко количество регистраций упало с 500+ к 200+?)) и почему нет никаких результатов?! И куда исчезла информация о атлетах?)))))
Аноним
30.11.2023 09:40
RE:[61]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним>

Аноним> как это "где найти?"?

Аноним> ищите на тёплом побережье Тихого океана в Калифорнии в шортиках и футболочке!)) и совсем не в камуфляжных)

Аноним> Може він збирає кошти там ? Чи як там по модному, " тиловий боєць" ? Волонтерить та відкрив свій чесний фонд?

Аноним> ахаха!!!)) в вас відмінне почуття гумору!))) якщо це безкінечно жадібне створіння нащось і збирає гроші, то це тільки на себе!

Аноним> А чому сайт audsf не працює?

Аноним> Він також очікує вечірню конференцію від Андрія Мироновича

Аноним>

Аноним> Запрошуються усі члени, спортсмени, тренери та судді Федерації на відкриту онлайн конференцію. Яка відбудеться сьогодні, 28 листопада о 22 годині.

Аноним> Мета зустрічі - інформування членів про ситуацію, що склалась в Федерації. Зустріч відбудеться на платформі Zoom, посилання буде вислано в групу. Велике прохання усім знайти час для зустрічі.

Аноним> Регламент зустрічі:

Аноним> 1. Доповідь Президента ВФТС (Андрій ПОЛИВКА) до 15 хв.

Аноним> Так що там ? Як пройшло ?

Аноним> Що повідомив наш багатостраждальний президент в ексгилі?


Образився , сайт досі не працює …
Аноним
30.11.2023 09:12
RE:[61]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним>

Аноним> как это "где найти?"?

Аноним> ищите на тёплом побережье Тихого океана в Калифорнии в шортиках и футболочке!)) и совсем не в камуфляжных)

Аноним> Може він збирає кошти там ? Чи як там по модному, " тиловий боєць" ? Волонтерить та відкрив свій чесний фонд?

Аноним> ахаха!!!)) в вас відмінне почуття гумору!))) якщо це безкінечно жадібне створіння нащось і збирає гроші, то це тільки на себе!

Аноним> А чому сайт audsf не працює?

Аноним> Він також очікує вечірню конференцію від Андрія Мироновича

Аноним>

Аноним> Запрошуються усі члени, спортсмени, тренери та судді Федерації на відкриту онлайн конференцію. Яка відбудеться сьогодні, 28 листопада о 22 годині.

Аноним> Мета зустрічі - інформування членів про ситуацію, що склалась в Федерації. Зустріч відбудеться на платформі Zoom, посилання буде вислано в групу. Велике прохання усім знайти час для зустрічі.

Аноним> Регламент зустрічі:

Аноним> 1. Доповідь Президента ВФТС (Андрій ПОЛИВКА) до 15 хв.

Аноним> Так що там ? Як пройшло ?

Аноним> Що повідомив наш багатостраждальний президент в ексгилі?


Образився , сайт досі не працює …
Аноним
29.11.2023 10:34
RE:[60]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним>

Аноним> как это "где найти?"?

Аноним> ищите на тёплом побережье Тихого океана в Калифорнии в шортиках и футболочке!)) и совсем не в камуфляжных)

Аноним> Може він збирає кошти там ? Чи як там по модному, " тиловий боєць" ? Волонтерить та відкрив свій чесний фонд?

Аноним> ахаха!!!)) в вас відмінне почуття гумору!))) якщо це безкінечно жадібне створіння нащось і збирає гроші, то це тільки на себе!

Аноним> А чому сайт audsf не працює?

Аноним> Він також очікує вечірню конференцію від Андрія Мироновича

Аноним>

Аноним> Запрошуються усі члени, спортсмени, тренери та судді Федерації на відкриту онлайн конференцію. Яка відбудеться сьогодні, 28 листопада о 22 годині.

Аноним> Мета зустрічі - інформування членів про ситуацію, що склалась в Федерації. Зустріч відбудеться на платформі Zoom, посилання буде вислано в групу. Велике прохання усім знайти час для зустрічі.

Аноним> Регламент зустрічі:

Аноним> 1. Доповідь Президента ВФТС (Андрій ПОЛИВКА) до 15 хв.

Аноним> Так що там ? Як пройшло ?

Що повідомив наш багатостраждальний президент в ексгилі?
Аноним
29.11.2023 09:18
RE:[59]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним>

Аноним> как это "где найти?"?

Аноним> ищите на тёплом побережье Тихого океана в Калифорнии в шортиках и футболочке!)) и совсем не в камуфляжных)

Аноним> Може він збирає кошти там ? Чи як там по модному, " тиловий боєць" ? Волонтерить та відкрив свій чесний фонд?

Аноним> ахаха!!!)) в вас відмінне почуття гумору!))) якщо це безкінечно жадібне створіння нащось і збирає гроші, то це тільки на себе!

Аноним> А чому сайт audsf не працює?

Аноним> Він також очікує вечірню конференцію від Андрія Мироновича


Запрошуються усі члени, спортсмени, тренери та судді Федерації на відкриту онлайн конференцію. Яка відбудеться сьогодні, 28 листопада о 22 годині.
Мета зустрічі - інформування членів про ситуацію, що склалась в Федерації. Зустріч відбудеться на платформі Zoom, посилання буде вислано в групу. Велике прохання усім знайти час для зустрічі.
Регламент зустрічі:
1. Доповідь Президента ВФТС (Андрій ПОЛИВКА) до 15 хв.
Так що там ? Як пройшло ?
Аноним
28.11.2023 18:12
RE:[58]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним>

Аноним> как это "где найти?"?

Аноним> ищите на тёплом побережье Тихого океана в Калифорнии в шортиках и футболочке!)) и совсем не в камуфляжных)

Аноним> Може він збирає кошти там ? Чи як там по модному, " тиловий боєць" ? Волонтерить та відкрив свій чесний фонд?

Аноним> ахаха!!!)) в вас відмінне почуття гумору!))) якщо це безкінечно жадібне створіння нащось і збирає гроші, то це тільки на себе!

Аноним> А чому сайт audsf не працює?

Він також очікує вечірню конференцію від Андрія Мироновича
Аноним
28.11.2023 17:01
RE:[58]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним>

Аноним> как это "где найти?"?

Аноним> ищите на тёплом побережье Тихого океана в Калифорнии в шортиках и футболочке!)) и совсем не в камуфляжных)

Аноним> Може він збирає кошти там ? Чи як там по модному, " тиловий боєць" ? Волонтерить та відкрив свій чесний фонд?

Аноним> ахаха!!!)) в вас відмінне почуття гумору!))) якщо це безкінечно жадібне створіння нащось і збирає гроші, то це тільки на себе!

Аноним> А чому сайт audsf не працює?

Сайт www.audsf.org оновлюється. Ми скоро повернемося!
Site is updated. We'll be back soon!
https://www.audsf.org/
Аноним
28.11.2023 09:48
RE:[57]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним>

Аноним> как это "где найти?"?

Аноним> ищите на тёплом побережье Тихого океана в Калифорнии в шортиках и футболочке!)) и совсем не в камуфляжных)

Аноним> Може він збирає кошти там ? Чи як там по модному, " тиловий боєць" ? Волонтерить та відкрив свій чесний фонд?

Аноним> ахаха!!!)) в вас відмінне почуття гумору!))) якщо це безкінечно жадібне створіння нащось і збирає гроші, то це тільки на себе!

А чому сайт audsf не працює?
Аноним
18.11.2023 15:55
RE:[56]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним>

Аноним> как это "где найти?"?

Аноним> ищите на тёплом побережье Тихого океана в Калифорнии в шортиках и футболочке!)) и совсем не в камуфляжных)

Аноним> Може він збирає кошти там ? Чи як там по модному, " тиловий боєць" ? Волонтерить та відкрив свій чесний фонд?

ахаха!!!)) в вас відмінне почуття гумору!))) якщо це безкінечно жадібне створіння нащось і збирає гроші, то це тільки на себе!
Аноним
18.11.2023 13:56
RE:[55]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним>

Аноним> как это "где найти?"?

Аноним> ищите на тёплом побережье Тихого океана в Калифорнии в шортиках и футболочке!)) и совсем не в камуфляжных)

Може він збирає кошти там ? Чи як там по модному, " тиловий боєць" ? Волонтерить та відкрив свій чесний фонд?
Аноним
17.11.2023 20:47
RE:[54]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?


как это "где найти?"?
ищите на тёплом побережье Тихого океана в Калифорнии в шортиках и футболочке!)) и совсем не в камуфляжных)
Аноним
16.11.2023 16:21
RE:[56]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним> Будь який спортсмен який старше 18 років і не є в збірній нікуди виїхати не може!

Аноним> Право на виїзд мають лише члени збірної і то з дозволу царя , який судячи зі сторіс уже переїхав у США.

Бо він - незламний і патріот своєї країни.
Аноним
16.11.2023 16:07
RE:[55]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним> Будь який спортсмен який старше 18 років і не є в збірній нікуди виїхати не може!

Право на виїзд мають лише члени збірної і то з дозволу царя , який судячи зі сторіс уже переїхав у США.
Аноним
16.11.2023 11:42
RE:[55]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Аноним> Будь який спортсмен який старше 18 років і не є в збірній нікуди виїхати не може!

Вільні люди
Аноним
15.11.2023 22:12
RE:[54]: Кубке Украины 2023!!!
ответ на сообщение от Аноним
Аноним>

Аноним> Про Європу і турніри wdsf нема мови. Мова про Україну, де у відсутність конкуренції, малої кількості на турнірах і нац зборів, тепер їздять один до одного і проводять збори, а потім один одного і судять хто з ким. Але де ці тренери- випускники 20-30 річної давнини місцевих БК, зборів самі вчаться у Європі та світі?

Аноним> Це ви переплутали ВФТС з іншою федерацією. Бо так само робиться скрізь - їздять один на одного на вихідні на "збори", а потім судять ті пари... А Національні збори у ВФТС проводяться на Олімпіській базі централізовано перед ЧУ і КУ. І не тількт у ВФТС зменшилась кількість тренерів і учнів - скрізь так! Не треба пересмикувати.

Аноним> Там хоч є з ким займатись і судять люди які шарять у світі танцю, а не такі як Піскарьов і ще парочка невідомих людей.Ні суддівства ні розвитку.

Аноним> Щось в Брно на ЧС результати не вражають, все починається з держави, посилають на міжнародний рівень тих кого пропхали тут.

Аноним>

Аноним> До 21 відбору немає , їдуть всі , хто відчуває в собі сили і має бажання. Можна не з дивану критикувати , а поїхати і стати чемпіоном

Аноним>

Аноним> А від кого ви чекали там результату? Від ледь повзаючого Праннічука, чи корявого Страдецького?

Аноним> Вітаю дві пари з України у півфіналі Чемпіонату Європи Молодь 21 стандарт!

Аноним> Дмитро Чорній Марія Самчинська Іван Іваник Валерія Деркач

Аноним> Теж щиро вітаю пари! Вони дійсно найкращі у своїй категорії. Не дарма Іваник-Деркач стали танцювати у ВФТС. Тут в них більше можливостей.

Аноним> Хто це?

Аноним> https://www.youtube.com/watch?v=ziy-aRXDnqk Оця пара. Стали танцювати у ВФТС, щоб мати можливість танцювати на закордонних турнірах - я так розумію. Але, коли Іваник займався у Максимумі, то приймав участь у рашистських турнірах *злий смайл*

Аноним> Посмотрел видео - классные ребята, классная работа тренера.

Аноним> А кто тренер? Вы?

Аноним> Нет, не я) А что, по-вашему, комплименты можно только самому себе делать?

Аноним>

Аноним> Що з цим світом не так? Чому йде другий рік війни, президент федерації сидить за кордоном і позбавляє суддівської ліцензії суддів , які живуть і тренують в Україні під постійними обстрілами , за турнір проведений ц іншій федерації. Скільки ще це все ще будуть терпіти

Аноним>

Аноним> А що вам і далі заважає проводити діяльність згідно правил? Чи всі правила під час війни скасовуються? При чому тут президент?

Аноним> Правила придумав він і його президія , яка і кроку без нього не ступить. А те що він за кордоном , то нічого. Але він має бути присутнім на всіх чемпіонатах і кубках. Це його прямий обовʼязок. Ніхто не заважає приїхати , вирішити питання і поїхати ( це за умови , якщо ти ЛЕГАЛЬНО виїхав ). А збирати внески з дітей з Маріуполя , нормально ? А не оплатити поїздку дітям з Ірпеня на чемпіонат світу , також напевне нормально, а що… дуже хочу , щоб все закінчилось і як Презтдент федерації буде дивитись в очі тим хто пережив окупацію і весь час був в Україні при своєму поверненні …

Аноним> Які очі ви про що? Якщо половина Вфтс має такі самі жополизкі очі, а той хто висказує свою думку той ворог

Аноним> Дорослим танцорам погрожує, всіх заганяє під свої придумані правила і положення, та хто ти такий? І ким ти був?

Аноним>

Аноним> Це дійсно вже повний пи*дець!!! Він і його шістки вчергове роблять те саме: мочать всіх, хто не згоден з його шизофренічним баченням світу!! Всім давно зрозуміло, що головна проблема в ВФТС в неадекватному керівництві!!

Аноним>

Аноним> А зараз це мурло ще й США звалить! То й що, люди, ви і далі терпітимете цього блазня?? Він же просто пи*дить державні гроші, які були виділені на федерацію та могли бути витрачені з реальною користю!!!

Аноним> Прекратите истерику! В ВФТС остались только те, кто зависит от Поливки. Соответственно, они ему разрешают делать все, что ему захочется и быть там, где ему заблагорассудится. Если-бы ему интересно было присутствовать на мероприятиях ВФТС, он бы присутствовал, но ему это абсолютно не нужно. Оставьте их в покое - пусть танцуют.

Аноним> Нет никакой истерики, есть правда написана выше, и поверьте много людей в Вфтс против происходящего.

Аноним> Какой позор танец Степурко и Васютяк на ЧМ, цирк.

Аноним> Позор и цирк - девиз по жизни всех пар васютяка и лично самого васютяка со своей жоной. Просто секта каких-то внешних и моральных уродцев, упырей, аферистов и бездарей. нестерки, хильченки, степурки и вся остальная компания во главе с даяной - это полнейшее танцевальное дно и моральное разложение во всех смыслах. Занимайтесь чем угодно, но только не танцуйте, пожалуйста! Сейчас ювеналы с юниорами танцуют и выглядят на три головы выше вас всех вместе взятых, а с вас все как ржали на протяжении десятка лет, так и продолжают ржать. Хоть бери и на огород пугалом ставь каждого по очереди!!! А лупоглазую бабу-ягу даяну вообще можно на афишу цирка вешать! Треееееш!!!!

Аноним> ЖЕсть((((( я декілька днів не читала форум, а тут таке понаписували... Ви всі скоро вдавитесь від зазрості ВФТС - Національна Федерація, яка має можливість надавати своїм дорослим спортсменам виїзди на турніри і кемпи за кордон. Яка прийняла рішення не танцювати на турнірах їнших федерацій тому, що ті інші федерації спокійно собі танцюють на одному паркеті з рашистами. Тільки тому. Не пересмикуйте і не брешите, не обливайте брудом колег. Ці дії характеризує в першу чергу вас як підленьких заздрісників

Аноним> і невдах.

Аноним> Та кому ваша федерация нужна? Речь о танцевальном дне определённых пар которые выбирает ваш президент, и тащит на ЧМ, зачем так Украину позорить, или вы думаете люди не видят уровня в танце?

Аноним>

Аноним> Хто кого тягне? От тільки пройшов ЧС Дорослі 10 т. Пара з нашого клубу зайняла 9 місце - наймолодша пара в категорії, першій рік у Дорослих.

Аноним>

Аноним> Де? Чемпіонат світу у цю суботу по 10 т . У календарі wdsf нема такого турніру, то ви щось плутаєте

Аноним>

Аноним> Да, мы не адепты, но терпеть поливку сил нет. Кроме горстки жополизов он раздражает большинство федерации.

Аноним>

Аноним> Так никто его и не терпит, но Вы людей, которые хоть что то делают в федерации, равняете с г***ом. Такое ощущение, что Вы пуп земли и на Ваших плечах держится вся федерация.

Аноним> А что Вы, дарагой, сделали для для её существования, раз Вы так ср**те на всех? Или в Президенты намечаете?

Аноним> Давайте будем откровенны - президент федерации скрывается за границей, не появляется на украинских соревнованиях, подвергается репрессиям ребят, которые участвуют в благотворительных соревнованиях за пределами федерации. Все это было-бы невозможно, если-бы его не поддерживала горстка личнозаинтересованных особ, которые от него тотально зависимы.

Аноним> А в чём зависят? Просто интересно...

Аноним> в країні війна , і щоб виїхати на змагання потрібен дозвіл. Цим і залежать …. І виїхати можуть лише ті , хто вигідний керівництву… а ті , хто танцем заслужили місце в збірній , то ми вас позбавим , якщо ви десь крім Житомира чи Львову зтанцюєте. Гидко , надоїло все. Скільки можна знущатись? Не має бути керівником федерації той , хто втік з країни

Аноним> Будь-яка Доросла пара ВФТС може виїхати за кордон на турнір чи кемп - подає заявку за формой і її надсилають у МінМол і спорту. Будь-який спортсмен федерації може, хто бажає виступати на міжнародних турнірах WDSF, не тільки члени збірної. Тому і переходять клуби і окремі пари з інших федерацій у ВФТС, бо це Національна федерація і можливостей в неї більше.

Аноним> А где можно найти президента этой национальной федерации?

Будь який спортсмен який старше 18 років і не є в збірній нікуди виїхати не може!

 ::  ««  ::  41..60  ::  61..80  ::  81..100  ::  101..120  ::  121..137



Внимание!
Участвуя в дискуссии, вы соглашаетесь со следующими правилами:
1) Дискуссия предназначена для людей каким-либо образом связанными с танцами, поэтому публикации не связанные с танцами не желательны;

2) Все участники дискуссии должны быть взаимно вежливыми друг к другу и третьим лицам;

3) В дискуссиях запрещается:
а) использование ненормативной лексики
в) публиковать сообщения с явным оскорбительным содержанием, угрожающих, клеветнических сообщений в адрес участников дискуссии и третьих лиц.

Администрация сайта оставляет за собой право удалять или редактировать неприемлемые сообщения. Попытки размещения таких сообщений могут привести к вашему дальнейшему отключению от дискуссии. Настоятельная просьба - не цитировать оскорбительные посты.
WDC Нет рашистским оккупантам

«Talisman» - все для танца

Flymark

Dance Service

Работа в США

Организация поездки в Англию

Методика Євгена Чернецького

Консультации
Анжелика Лештанова  – психолог, гештальт-терапевт, бизнес-тренер и оргконсультант




















Анжелика Валериевна Мисяновская (Лештанова) – психолог, гештальт-терапевт, бизнес-тренер и оргконсультант
Психологическая поддержка и консультирование
танцоров-спортсменов, их родителей. Работа с танцевальной парой – поиск наилучшей формы отношений. Психологические тренинги для танцевальных коллективов.
Публикация 1, Публикация 2
Публикация 3, Публикация 4
Психологические тренинги для танцоров
Тел.: (097) 386 52 82,
(050) 071 48 36
psy_lav@mail.ru

e-mail Публікація матеріалів сайту на інших ресурсах може бути здійснена лише з дозволуадміністрації DanceInfo. При цьому посилання на сайт DanceInfo обов'язкове.